jukebox VU meter

Viorel Dodoc

Despre

Viorel Dodoc

Chitara

Membru fondator Jukebox, impreuna cu Alex si Andrei, cu care canta inca din adolescenta, de cand i-a unit pasiunea pentru muzica si au ramas prieteni, devenind in 1998 fondatori ai trupei Atlantic Blue, care va deveni in 2000 trupa Jukebox.

Nascut la 21 septembrie, 1976, in Bucuresti, a facut cunostinta intamplator cu o chitara la 14 ani si de atunci nu s-a mai uitat inapoi. Activitatea muzicala e legata in cea mai mare parte Jukebox. A descoperit destul de repede ca a fi muzician inseamna mult mai mult decat sa stii sa canti. E o intreaga munca, uneori mult mai grea si complexa, care ia mult timp, chiar inainte sa ajungi la repetitii sau la concert, ce implica organizare, promovare, detalii tehnice si multe alte, in care a fost implicat activ. Pentru ca facultatea pe care o terminase nu avea nici o legatura cu muzica, nu a profesat niciodata, si spera sa nici nu fie nevoie, insa a folosit tot ce a invatat si a continuat sa invete tot ce era nevoie de facut pentru ca trupa sa functioneze cat mai bine.

Muzica e cel mai mare hobby dar este pasionat si de motion graphics si alte forme de arte pe computer. Influente in muzica: Roger Waters – Pink Floyd, AC/DC, Santana, Mark Knopfler, Eric Clapton, Jeff Beck, Steve Vai, Joe Satriani, Eric Johnson, Buddy Guy, Garry Moore, Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, The Beatles, etc.


Mai mult despre Jukebox

apoi a doua la dreapta pe aurel Vlaicu si a doua la stanga pe eminescu
jukebox up