jukebox vu meter

Andrei Apostol

Despre

Andrei Apostol

Chitara

Multitalentat, dupa pasiunea pentru muzica s-a indreptat si spre fotografie, devenind in cativa ani foarte apreciat si char realizand review-uri in publicatiile de specialitate, cu participari la cateva festivaluri si workshops de unde a castigat si premii importante. Considera ca muzica si arta fotografica că nu se exclud, in cuvintele lui “amandouă îmi dau placere facandu-le. Sa zicem ca muzica este un drog mai puternic, senzația pe care o oferă cantatul în trupa fiind unica si foarte intensa. Fotografia este mai mult despre produsul final, imaginatia avand o contributie foarte mare. Cred ca gasesc in fotografie placerea de a crea si in muzica emotia, pasiunea de a interpreta.”

Fondator al trupei Jukebox alături de Alex si Viorel, a iubit de mic muzica, fiind fascinat de magnetofonul din casa si albumele pe care le asculta din nou si din nou.

Nascut la 18 Noiembrie 1974 in zodia Scorpion, a cantat cu cateva trupe de rock in timpul liceului, apoi activitatea lui muzicala este legata in cea mai mare parte de Jukebox. Ca hobby isi cultiva de ceva vreme abilitatile in arta culinara, preparatele fiind foarte apreciate la adunarile cu colegii si prietenii, atunci cand ia rolul de bucatar. Ii place muzica blues, BB King, Steve Ray Vaughan dar si Satriani, Steve Vai.


Mai mult despre Jukebox

jukebox up