jukebox VU meter

Razvan Sofronescu

Despre

Razvan Sofronescu

Bass

Nascut pe 19 martie 1990 si absolvent ASE, a fost condus de pasiunea pentru muzica catre scenele de muzica live din Romania, devenind in scurt timp cunoscut si apreciat. A inceput cu chitara dar a descoperit ca il atrage mai mult basul, devorand apoi toate sursele prin care isi poate perfectiona tehnica.

Constiincios si perseverent, cu vasta cultura muzicala, de la classic pana la actual, e la curent mereu cu noutatile in muzica. E cat se poate de serios in ceeace isi propune sau promite, pana acolo in cat uneori e tachinat din cauza asta. Cu toatea astea nimic nu il prinde nepregatit, improvizatiile sau schimbarile in show sunt perfect sustinute desi rar vin de la el. Pentru ca stie sa se si distreze, atunci cand nu studiaza, canta sau produce muzica, ii place sa fie intre prieteni.

Intre preferintele sale muzicale sunt Justin Timberlake, Beyonce, Chaka Khan, Lee Ritenour, Marcus Miller, Tower of Power, Jamiroquai, Robert Glasper, Stevie Wonder dar si Smiley si Stefan Banica JR. Pregatit pentru orice provocare muzicala, Razvan arata constant si o preocupare ca tot echipamentul cu care face muzica, in studio sau live, sa fie din ce e mai bun.


Mai mult despre Jukebox

jukebox up