jukebox VU meter

Alex Vasilache

Despre

Alex Vasilache

Solist Vocal

Membru fondator Jukebox, frontman innascut, cu un talent si o carisma rar intalnite, neobosit entertainer de o energie molipsitoare, bun si loial prieten, visator si idealist, indragostit de oameni si de lucruri simple, cel mai social din trupa, de la prima melodie pana la povestile cu fanii dimineata, care mereu se termina cu schimbat numere de telefon.

Nascut in 08 august 1974 in zodia leu, s-a pregatit initial pentru a profesa medicina, care ii place foarte mult, dar de la care a luat o pauza in favoarea muzicii dupa terminarea facultatii de medicina. A revenit insa cu ocazia fenomenului corona, devenind din nou cadru medical in spital. In functia de solist vocal se afla din 1998 la Jukebox, unde e si membru fondator cu Viorel si Andrei, dar canta de cand se stie. Indragostit de profesia de medic dar dependent de muzica si de a fi in fata publicului, imbina cu succes cele doua cariere, reusind sa fie si medic si muzician, desi eforturile sunt mari si obositoare uneori. Ii plac filmele cu Al Pacino, Robert De Niro Filme si intre expresiile favorite, daca nu chiar un fel de motto, are: “Decat batran, sarac si bolnav, mai bine tanar, bogat si sanatos”.

Desi ocupat, isi face timp si pentru hobby-uri, cum ar fi limbile straine: engleza, greaca (canta in limba greaca, engleza, romana, rusa, bulgara). In postura de actor a interpretat zeci de roluri in cadrul scenetelor, pe parcursul celor 10 ani cu Jukebox la Cronica Carcotasilor si alte roluri ocazionale. A prezentat la Radio Gold FM emisiunea ”Overtime” impreuna cu Dan Andreșescu. A fost concurent la X Factor in 2015 si Te cunosc de undeva in 2017. In cuvintele lui, “Jukebox a devenit o a doua familie pentru mine, mai ales ca am trecut prin multe impreuna, si bune si rele, concerte, concursuri, festivaluri, emisiuni, aventuri de tot felul iar acum, dupa atatia ani, suntem tot impreuna si facem ceea ce ne place. Si o facem foarte bine! Mai ales ca toti ‘tragem la aceeasi caruta’ (cum ne place sa spunem).”


Mai mult despre Jukebox

jukebox up