jukebox componenta VU meter

Despre Trupa Jukebox

Bun venit

Cateva cuvinte despre noi

Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu 20 ani de scena, sute de emisiuni si peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzica live din Romania. Pană în prezent, Jukebox a lansat 3 albume și alte 20 single-uri. Trupa Jukebox, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscuta si pentru prezenta în emisiunea “Cronica Carcotasilor”, timp de 10 ani, dar si pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016, Te Cunosc de Undeva 2017, Eurovision 2018).

Din 2021, in concerte alaturi de Jukebox, apare si Julie Mayaya. Votata cea mai buna voce din Romania in 2012, devine atunci castigatoarea trofeului Vocea Romaniei, in echipa lui Horia Brenciu. In concurs s-a remarcat prin interpretarile cu influente soul, jazz, pop, rock, dance. Canta de la 5 ani si este asemanata cu regina rock'n'roll, Tina Turner, datorita vocii dar si energiei sale. A mai fost invitata in emisiuni ca: Te Cunosc de Undeva, Cântă Acum cu Mine, iUmor.

În februarie 2017, a inceput colaborarea cu o voce exceptionala si o aparitie exotica, Bella Santiago. Intre 2017 – 2020 Jukebox si Bella Santiago au lansat “Vocea Ta”, “Auzi Cum Bate” “Ma intorc zi de zi”, “Cand toata lumea sare”, noile piese având succes atât în tara, cat și peste hotare. in 2016, frumoasa filipineză a ajuns până în finala concursului “Romanii au talent” si s-a făcut remarcată prin show-ul energic si vocea puternica, iar in decembrie 2018 a castigat marele trofeu X Factor Romania 2018.

Toate concertele marca “Jukebox” sunt “editie specială” iar veselia, carisma, autenticitatea si experienta muzicienilor completează un show live de exceptie, în permanentă interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul! Cele mai cunoscute hituri internationale, adaptarile originale ale unor piese romanesti, alaturi de piesele originale Jukebox si improvizatiile muzicale spontane, fac deliciul unor concerte memorabile, cu doze uriase de emotie si energie pozitivă.

Trupa Jukebox

Cine suntem

alex vasilache solist vocal trupa jukebox voice singing live music on stage in concert public
Alex Vasilache
Voce
viorel dodoc chitara membru fondator trupa jukebox playing guitar live in concert petrecere firma
Viorel Dodoc
Chitara
foto andrei apostol photo trupa jukebox electric guitar player live in concert
Andrei Apostol
Chitara
eduard nicolae clape pian keyboards trupa jukebox in concert cover muzica live romania
Eduard Nicolae
Clape
ovidiu condrea tobe trupa jukebox playing drums live in concert club hard rock cafe bucuresti
Ovidio Condrea
Drums
razvan sofronescu bas jukebox playing bass live in concert club hard rock cafe bucharest bucuresti
Razvan Sofronescu
Bass
gabi nistorescu clape voce trupa jukebox live in concert club beraria h terasa bucuresti romania
Gabi Nistorescu
Clape
Ce spune lumea

Testimoniale

Catre pagina testimoniale

apoi a doua la dreapta pe aurel Vlaicu si a doua la stanga pe eminescu
jukebox up